čtvrtek 26. října 2017

Neutišitelný novorozenec

Maminky, které mají doma spokojené mimino , by nevěřily, že to některá mrňata mají jinak.
 Jejich novorozenec brečí - řve,ale  po uspokojení jeho potřeb , kdy je  v suchu , najedený , pochovaný , usne - aby si odpočinul a jeho maminka také.
Ale jsou maminky , které to samé udělají pro svého novorozence , ale jemu to nestačí a  řve dál .
Z mé homeopatické praxe a zkušeností a díky MUDr.Harry van der Zee / uznávaný holandský, homeopatický lékař/ jsem našla homeopatický lék, který pomohl miminu i jeho matce.
Lék / homeopatická informace, která mu pomohla přijmout, jak se narodil /, jsem našla při rozboru,jak matka prožívala porod a jaké události vedly k jeho narození.
Maminka byla připravená, že bude její dítě narozeno přirozeně , měla porodní plán. Jenže se začátek porodu urychlil o 14 dnů a ona začala spěchat , aby byla v porodnici a aby  už bylo dětátko na světě.
 Když přijela do porodnice, tak kontrakce přestaly. Začala mít pochybnosti, zda nepřijela příliš brzy , ale kontrakce opět začaly a zrychlila se jejich frekvence po 5 -3 minutách. Pacientka se ale neotevírala a tak dítě bylo v kontrakcích mačkáno k východu, který byl malý, neprůchodný.
Celý porod zkončil vakumextraktorem /zvonem / , dítě hned křičelo .Apgar skore 9-10-10 , ale nebylo utěšitelné. Po nakojení zvracelo , určitý druh houpání ho uklidnil , ale budil se každou chvíli .
Po 6-ti týdnech , kdy  spokojení novorozenci komunikují , usmívají se, tak toto mimino zintenzivnilo řev a nespokojenost.
 Protože jsem léčila  straršího sourozence pro opakovaný kašel , matka měla dobré zkušenosti s homeopatickou léčbou a tak ji ani nepřekvapilo, když po 3 týdnech podávání homeopatického léku bylo její mimino spokojeným, spavým novorozencem . 

Žádné komentáře:

Okomentovat